Barnevakt

Barnevakt

Våre barnevakter er i alle aldre, fra 20 år og opp.

Felles for alle våre barnevakter er at de har erfaring, er seriøse, har gode referanser, er kurset, samt er genuint opptatt av å yte sitt beste for barna.

Fast barnevakt
Vi anbefaler foreldre å tilknytte seg en fast barnevakt.

Vi tilbyr abonnement på formidling av barnevakt. Dette abonnementet gir det en fast barnevakt som kan benyttes ved behov for både faste og sporadiske behov. Dersom faste barnevakt ikke er tilgjengelig vil vi kunne finne en erstatning kostnadsfritt. Vi har alltid tett oppfølgning i prosessen av å finne en fast barnevakt.

Du vil kunne få treffe barnevakten på forhånd i et uforpliktende møte, slik at du kan vurdere om barnevakten er en du føler vil kunne passe for din familie. Du trenger ikke ha konkrete dager eller behov for barnevakt for å ha abonnement. Du kan gjerne ha fast barnevakt selv om du bare har sporadiske behov.

Enkle dager
Trenger du barnevakt kun for en enkelt kveld er det ikke noe problem. Vi har også gode erfaringer med barnevakter til spesielle anledninger som for eksempel bryllup eller firmatilstelninger.

Priser

Formidlingsgebyrer:

  • Barnevaktabonnement 3 mnd. medlemskap
  • Barnevaktabonnement 6 mnd. medlemskap
  • Barnevaktabonnement 12 mnd. medlemskap
  • Formidlingsgebyr
  • Minimumsbetaling for barnevakt
  • kr     650,-
  • kr     950,-
  • kr     1500,-
  • kr     250,-
  • kr     300,- 

Ovenstående gebyrer betales direkte til Oslo barnevaktformidling AS for våre tjenester.

Betaling til barnevaktene avtales direkte mellom foreldre og barnepasser. Det er vanlig at timesprisen tilpasses varigheten av en barnevaktjobb. Har du behov for faste dager i måneden kan man finne frem til en fastpris istedet for timebetaling.

Barnevakt kan gjerne bestilles på kort varsel, men vi gjør oppmerksom på at for å få en sikker bestilling er det nødvendig med 24 timers bestillingstid dersom du ikke har fast abonnement hos oss.

Nødvendig informasjon
Hvis barnet ditt har allergi eller annen sykdom, må du sørge for nok informasjon og opplæring i eventuell medisinering, samt fortelle til hvilke tider disse skal gis.

Fortell barnevakten hvor brannslukningsutstyr, nødutgang og førstehjelpsutstyr er.

Tilgjengelighet
Ha god dialog med barnevakten. Det er fint om du kan oppgi et telefonnummer barnevakten kan kontakte deg eller evt. andre familiemedlemmer på. Hvis dette er vanskelig, gjør da gjerne en avtale om at du ringer hjem en gang i løpet av dagen/kvelden.