Oslo Barnevaktformidling AS

OBVF

                       Informasjon til foreldre
                         -formidling av barnevakt

 


Oslo Barnevaktformidling AS har eksistert i snart 20 år og er det eldste og mest etablerte firma i Oslo innen barnepass. Vi innehar den seriøsiteten og tryggheten som kreves.

Vi har opp gjennom årene hjulpet tusenvis av familer med barnepass til sine barn. Vårt hovedmål i alle saker er trygghet og trivsel for både foreldre, barnepassere og ikke minst barna. Trygge rammer og gode relasjoner er vårt varemerke.


Fast barnevakt

Vi anbefaler foreldre å tilknytte seg en fast barnevakt. Da vil man få møte en aktuell barnevakt før en evt. fast avtale inngås. En fast barnevakt kan benyttes ved behov for både faste og sporadiske behov. Vi tilbyr abonnement på formidling av barnevakt. Dette innebærer at dersom din faste barnevakt ikke er tilgjengelig vil vi kunne finne en erstatning kostnadsfritt. Vi har alltid tett oppfølgning i prosessen av å finne en fast barnevakt. Du vil alltid kunne få treffe barnevakten på forhånd i et uforpliktende møte, slik at du kan vurdere om barnevakten er en du føler vil kunne passe for din familie. Du trenger ikke ha konkrete dager/behov for barnevakt for å ha abonnement. Du kan gjerne ha fast barnevakt selv om du bare har sporadiske behov.


Barnevaktene
Våre barnevakter er i alderen fra 20-70 år. Vi har alltid hatt som policy at vi kun benytte barnepassere over 18 år. I tillegg knytter vi kun til oss barnepassere med god erfaring fra barnepass. Mange barnehager i Oslo og omegn benytter seg av vår tilbud på vikarer og faste ansatte.

Disse barnehageassistentene utgjør også en del av våre barnevakter.
Barnevaktene kan også være under utdannelse innen pedagogisk , omsorgs eller annet relatert til barnepass. Vi har også godt voksne barnevakter som har jobbet med barn hele livet, slik at det er fullt mulig å finne en "bestemor" barnevakt om ønskelig. Felles for alle våre barnevakter er at de har erfaring, er seriøse, har gode referanser, er kurset, samt er genuint opptatt av å yte sitt beste for barna. 


Enkle dager

Trenger du barnevakt kun for en enkelt kveld er det ikke noe problem. Vi har også gode erfaringer med barnevakter til spesielle anledninger som f.eks.bryllup.

Reiser

Våre barnevakter er også mobile og stiller også med på reiser både i forbindelse med forretning og ferie. Det er faktisk mulig å ta den weekenden i Paris - om du synes det er vanskelig å reise fra barna -

Ta med barnevakten !
 Litt tips og råd underveis 
 
Eventuelle sykdommer
Hvis barnet ditt har allergi eller annen sykdom, må du sørge for opplæring i evt. medisinering, samt fortelle til hvilke tider disse skal gis.
 
Tilgjengelighet
Det er fint om du kan oppgi et telefonnummer barnevakten kan kontakte deg eller evt. andre familiemedlemmer på. Hvis dette er vanskelig, gjør da gjerne en avtale om at du ringer hjem en gang i løpet av dagen/kvelden.
 
Sikkerhet
Fortell barnevakten hvor nødutstyr som brannslukningsutstyr, lommelykt og førstehjelpsutstyr er.
 
Trygghet
Det kan være mange ting foreldre føler seg usikre på når det gjelder å benytte seg av en barnevakt. Her er det viktig at man spør om ting man lurer på. Det er viktig å kunne kommunisere skikkelig med barnevakten. Husk at barnevakten også er interessert i at alt skal fungere på beste måte. 
 
Priser
Se
prislisteInnholdet på våre nettsider er beskyttet av åndsverksloven

og kan ikke kopieres uten skriftlig samtykke

 
 
OBVF
Startsiden Startsiden
Dagmamma Dagmamma
Barnevakt Barnevakt
Barnehageassistenter Barnehageassistenter
Priser Priser
Bestilling / oppsigelser Bestilling / oppsigelser
Kontaktinfo Kontaktinfo
Spørsmål og svar Spørsmål og svar
Tips og råd fra førskolelærer Tips og råd fra førskolelærer
Ønsker du å jobbe med barn ? Ønsker du å jobbe med barn ?
Nyttige linker Nyttige linker
Oslo Barnevaktformidling AS
har eksistert i snart 20 år og er det
eldste og mest etablerte
firma i Oslo innen barnepass.
Vi innehar den tryggheten og
erfaringen som kreves.