Oslo Barnevaktformidling AS

OBVF

                                                            

INFORMASJON FOR BARNEPASSERE

                                       
Oslo Barnevaktformidling AS (OBVF) er først og fremst en formidlingssentral som formidler kontakt mellom barnepassere og foreldre.

Vi kan tilby en rekke muligheter innen barnepass. Dersom du er ute etter et fast arbeide kan du jobbe i ditt eget hjem som dagmamma eller ta en fast stilling som barnehageassistent.

Vi har vi en rekke muligheter innenfor å sitte barnevakt dagtid, kvelder/helger og ferier

I tillegg er det vikaroppdrag i barnehager. Sporadisk, deltid eller tidsbegrenset


Oslo Barnevaktformidling As bygger på seriøsitet og trygghet for både barnepasserne, foreldre og ikke minst barna. Vi legger stor vekt på å tilby kvalifiserte barnepassere til våre kunder. Det er derfor viktig at du innehar god kjennskap til barn samt kan vise til relevant arbeidserfaring/utdannelse. Referanser er også påkrevet.

Dersom du kunne tenke deg å jobbe med barn, det være seg fulltidsjobb, deltid eller som et supplement til skole/utdanning, er Oslo Barnevaktformidling As stedet for deg. Vi har formidlet barnepass i snart 20 år og er Oslos eldste og mest etablerte firma innen barnepass. Vi tilbyr trygge rammer og gode relasjoner.

Hos oss er jobbmulighetene mange, vi har jobber både for deg som ønsker mye å gjøre såvel som bare litt ekstra å spe på med.

Å jobbe med barn krever at du er engasjert, pålitelig og innehar et oppriktig ønske om å involvere deg i barns behov. Utdanner du deg innen pedagogikk, omsorg eller annen relevant utdannelse, er dette et godt supplement i henhold til dette.

Oslo Barnevaktformidling AS har kurs, veiledning og oppfølgning av våre barnepassere. Her hos oss er vi opptatte av et godt og trygt miljø med trivsel for alle tilknyttet oss.

Høres dette ut som noe som passer deg, tar vi med glede imot en søknad fra deg via post eller mail. Du må også gjerne ringe oss for en uforpliktende prat på tlf 22602022.Velkommen til oss

Innholdet på våre nettsider er beskyttet av åndsverksloven

og kan ikke kopieres uten skriftlig samtykke

 
OBVF
Startsiden Startsiden
Dagmamma Dagmamma
Barnevakt Barnevakt
Barnehageassistenter Barnehageassistenter
Priser Priser
Bestilling / oppsigelser Bestilling / oppsigelser
Kontaktinfo Kontaktinfo
Spørsmål og svar Spørsmål og svar
Tips og råd fra førskolelærer Tips og råd fra førskolelærer
Ønsker du å jobbe med barn ? Ønsker du å jobbe med barn ?
Nyttige linker Nyttige linker
Oslo Barnevaktformidling AS
har eksistert i snart 20 år og er det
eldste og mest etablerte
firma i Oslo innen barnepass.
Vi innehar den tryggheten og
erfaringen som kreves.