Oslo Barnevaktformidling AS

OBVF


                                            
Det er ofte mange ting man lurer på i forbindelse med barnepass. Her kan du lese deg til svar på vanlige spørsmål vi får fra våre kunder.

Jeg ønsker å benytte meg av deres tjenester, hvordan går jeg frem?

Vi er tilgjengelig for bestilling og informasjon på tlf. 22602022 men tar også gjerne imot henvendelser pr. mail. Skriv litt om hvilken type barnepass du ønsker og vi vil hurtig svare på din henvendelse. Men da barnepass er et veldig personlig tjeneste ønsker vi alltid å snakke med deg på tlf. underveis. For å kunne yte en best mulig service til deg og dine barn, legger vi stor vekt på personlig oppfølgning.

Hvordan foregår selve formidlingen?

Både når det gjelder barnevakt og dagmamma vil du alltid møte den aktuelle barnepasseren først. Det er viktig at kjemien stemmer mellom barnepasser og foreldre/barn. Formidling av fast barnevakt starter alltid med at vi informerer om bakgrunn og erfaring til den aktuelle barnevakten. Du vil deretter få en tlf. direkte fra barnevakten og det avtales møte mellom dere. Vårt kontor vil alltid følge opp underveis, ønsker du å møte flere alternative barnevakter er det intet problem.

Hva menes med fast barnevakt?

Fast barnevakt betyr rett og slett at du har en fast barnevakt tilknyttet deg, noe som er fordelaktig for alle parter. Det er ikke noe kriterium å ha behov for konkrete dager for å kunne tilknytte seg en fast barnevakt, dette gjelder også for deg med sporadiske behov for barnepass.

Barnevaktsabonnement, hva er det?

Vi tilbyr abonnement til våre kunder, hvor det kan velges mellom 3, 6 og 12 mndr abonnement. Du vil få din egne faste barnevakt som kan benyttes ubegrenset på ettermiddag, kveld og helg så lenge du er tilknyttet abonnementet. I tillegg vil du kunne få en erstatter for din faste barnevakt dersom det skulle hende at barnevakten din er utilgjengelig . Et abonnement betyr at du har en garanti for å ha barnepass når du har behov for det.

Hva om jeg er misfornøyd med min barnevakt?

Det er ingenting vi legger så stor vekt på som det å ha fornøyde foreldre og barn. Vi har tilbudt våre tjenester i snart 20 år og har alltid hatt fokus på å tilby dyktige, ærlige og trygge barnepassere. Vi benytter oss kun av pålitelige barnevakter som innehar en bred erfaring innen barnepass. Men nå er det jo også slik at vi mennesker er forskjellige og en ting vi jobber mye med er personkjemi, den skal stemme både mellom de voksne og barna. Så dersom du har abonnement og skulle føle at du ønsker å skifte barnevakt , vil vi selvfølgelig gjøre dette uten omkostninger. 

Kan jeg bestille barnevakt bare for en enkelt kveld uten abonnement?

Ja, selvfølgelig. Det er ikke noe problem å bestille barnevakt for enkelstående behov. Vi anbefaler imidlertidig da at du ber barnevakten komme litt tid i forveien før du må dra. Dette fordi barna vi kunne bli litt kjent først og du vil kunne få gitt barnevakten all nødvendig informasjon.

Er det spesielle tider barnevakten jobber?

Når det gjelder abonnement, gjelder dette etter 1630 på ukedager, hele døgnet helger og helligdager. Vi er også behjelpelig med barnevakt dagtid ukedager men dette tilbudet inngår ikke i et abonnement. 

                       Innholdet på våre nettsider er beskyttet av åndsverksloven

og kan ikke kopieres uten skriftlig samtykke


 
OBVF
Startsiden Startsiden
Dagmamma Dagmamma
Barnevakt Barnevakt
Barnehageassistenter Barnehageassistenter
Priser Priser
Bestilling / oppsigelser Bestilling / oppsigelser
Kontaktinfo Kontaktinfo
Spørsmål og svar Spørsmål og svar
Tips og råd fra førskolelærer Tips og råd fra førskolelærer
Ønsker du å jobbe med barn ? Ønsker du å jobbe med barn ?
Nyttige linker Nyttige linker
Oslo Barnevaktformidling AS
har eksistert i snart 20 år og er det
eldste og mest etablerte
firma i Oslo innen barnepass.
Vi innehar den tryggheten og
erfaringen som kreves.