Hopp til innholdet

Jobb hos oss

OBVF AS er først og fremst en formidlingssentral som formidler kontakt mellom barnepassere og foreldre.

Vi kan tilby en rekke muligheter innen barnepass. Dersom du er ute etter et fast arbeid kan du jobbe i ditt eget hjem som dagmamma eller ta en fast stilling som barnehageassistent.

Vi har vi en rekke muligheter innenfor å sitte barnevakt dagtid, kvelder/helger og ferier.
I tillegg er det oppdrag som vikar i barnehager. Sporadisk, deltid eller tidsbegrenset.

OBVF AS bygger på seriøsitet og trygghet for både barnepasserne, foreldre og ikke minst barna. Vi legger stor vekt på å tilby kvalifiserte barnepassere til våre kunder. Det er derfor viktig at du innehar god kjennskap til barn samt kan vise til relevant arbeidserfaring/utdannelse. Referanser er også påkrevd.

Dersom du kunne tenke deg å jobbe med barn, det være seg fulltidsjobb, deltid eller som et supplement til skole/utdanning, er OBVF AS stedet for deg. Vi har formidlet barnepass i snart 30 år og er Oslos eldste og mest etablerte firma innen barnepass. Vi tilbyr trygge rammer og gode relasjoner.

Hos oss er jobbmulighetene mange, vi har jobber både for deg som ønsker mye å gjøre så vel som bare litt ekstra å spe på med.

Å jobbe med barn krever at du er engasjert, pålitelig og innehar et oppriktig ønske om å involvere deg i barns behov. Utdanner du deg innen pedagogikk, omsorg eller annen relevant utdannelse, er dette et godt supplement i henhold til dette.

OBVF AS har kurs, veiledning og oppfølgning av våre barnepassere. Her hos oss er vi opptatte av et godt og trygt miljø med trivsel for alle tilknyttet oss.

Høres dette ut som noe som passer deg, tar vi med glede imot en søknad fra deg via kontaktskjemaet du finner på førstesiden, eller epost. Du må også gjerne ringe oss for en uforpliktende prat på telefon: 22 60 20 22.

Velkommen til oss!